Et job i rejsebranchen, tak!

The importance of hobbies

14b7326cd234ccef8cf62033b2392c39Billede herfra.

Find 3 hobbies you love:
1 to keep you creative,
1 to keep you healthy,
and 1 to make you money

Jeg kan mærke vigtigheden af hobbies disse dage. Udover, at have et godt netværk med en forstående familie og nogle søde venner, så er hobbier og interesser nok noget af det vigtigste, når man (som jeg) gennemgår en lidt svær omstillings periode. Ja, det hele kan godt stadig gøre ret ondt og rent praktisk set, er det umuligt konstant at blive opmuntret eller distraheret af andre mennesker. Så når man (igen: jeg) stadig ikke helt kan finde ud af at være alene i mere end et par timer ad gangen uden at overanalysere alle tanker og skyde sig selv ned med selvkritiksskyderen, ja så er det altså meget rart at have noget fornuftigt og interessant tidsfordriv at give sig til. Og her tænker jeg ikke på Tinder, Happn, internet stalking og andre tidsfordriv nylige, halvdesperate singler måske tyer til. Nylig single og en smule desperat er jeg måske også, men jeg prøver ihærdigt at lade min tid gå med mere givende interesser som løb, træning, skrivning herinde, en hulens masse Netflix (sund interesse!) og min sidst tilføjede hobby: frivilligt stylist arbejde for smykkefirmaet Hvisk. De laver sindssygt fine smykker, og da jeg i forvejen er lidt en sucker for pæne billeder og social media ikke mindst, så synes jeg, det var en god mulighed for at udfordre mig selv kreativt. Det fungerer udelukkende som en hobby og det eneste, jeg får ud det er, at jeg kan opsamle point, så jeg kan købe billige smykker til mig selv. Nu skal jeg ikke sidde og sælge en masse Hvisk smykker eller ophøje mine egne interesser frem for andre singlers, jeg er bare så helt igennem begejstret for at have fundet en hobby, der også kan udvikle mig kreativt.
At have nogle interesser at give sig til er blevet lidt af en redning for mig, når tankerne starter og humøret daler. Det gør mig glad at jeg synes det er spændende, og det gør mig glad at jeg gør noget for mig selv, og det er fanme en vigtig del af processen med at få det godt med sig selv og lære at være et selvstændigt menneske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et job i rejsebranchen, tak!