6 reasons to live abroad

Et job i rejsebranchen, tak!

imageBillede herfra.

Nu hvor jeg er ved at starte en ny hverdag op her i Danmark, skal jeg selvfølgelig finde mig noget at lave arbejdsmæssigt. Ja, det lyder ellers fantastisk, hvis man nu bare kunne få løn for at sove længe og spise morgenmad klokken 12. Og se netflix resten af dagen. Men hvis jeg skal være ærlig, så tror jeg faktisk jeg ville få pænt meget kuk af sådan en hverdag i længere tid end lige et par uger. Jeg er i gang med min tredje uge i Danmark nu, og jeg har været igang med forskellige småjobs i lidt over en uge nu. Det kribler i fingrene efter at komme igang. Tjene nogle penge og vide jeg gør noget for at sikre min fremtid. Mere kribler det dog i fingrene efter at komme i gang med noget, jeg rent faktisk synes er spændende!

Noget af det jeg gør mig aller mest i, når kedsomheden eller inspirationen melder sig, er at kigge på flybilletter. Det sker faktisk flere gange i ugen. Så tager jeg mig lige en hygge time på momondo. At drømme mig væk på fjerne rejser eller til eksotiske destinationer er noget af det bedste jeg ved. Det toppes kun lige af rent faktisk at tage afsted på disse rejser, men det er desværre ikke så ofte, det lige kan lade sig gøre.

At finde de bedste tilbud og opbygge en rejse derfra er den sjoveste form for planlægning for en super-organisator som mig. Og så var det jeg tænkte; hvad nu, hvis der var et arbejde, der gav mig penge for at lave lige netop dét? Der må sgu da sidde nogle i rejsebranchen, der foretager søgninger til kommende rejsetilbud eller rent faktisk sammensætter rejser til (dovne) folk, der ikke kan se det sjove i at organisere det selv. I så fald, vil jeg gerne bestille et af disse jobs, tak. Hvis jeg ikke selv kan komme afsted på de efterhånden 20-30 ture jeg drømmer om (og har prisen på!), jamen så vil jeg da hellere end gerne servere dem videre til andre, der har tid og råd!

Ja, tak. Så skal jeg bare finde nogen der vil ansætte mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 reasons to live abroad