The importance of hobbies

Jeg skal være en bedre veninde

9893e34f341e3750ef305e1d60161ee3
Billede herfra.
Det er sjovt som man så nemt kan være bagklog. Retrospektiv set har det seneste år ikke været nemt for mig. Og når noget er hårdt, kan jeg hurtigt glemme og overse, hvad der egentlig er vigtigt her i livet.
Læste forleden et citat, der sagde noget alá: I sidste ende er det ikke dit arbejde, der passer på dig, men menneskene omkring dig – lad dem være din prioritet. Og det er jo rigtigt.
Jeg kan se, at jeg har været presset, stresset, følt mig ensom og forvirret. Og midt i alt det har jeg ofte glemt at være en god veninde. Endnu oftere har jeg glemt at værdsætte, hvor meget veninder egentlig betyder, og hvor vigtige de er at have omkring sig.

Så var man jo også lige udmattet efter arbejde, eller havde en dårlig dag og følte ikke for at tale med nogen. Eller også passede tidsforskellen ikke lige (da jeg boede i Australien). Og så sad man der helt trist og alene. For undskyldninger er der nok af, men i sidste ende er det jo ikke dem, der opmuntrer dig. Holder dig i hånden, når du græder. Støtter dig når noget er svært eller jubler når noget går godt.
Man skal helt ud hvor hverdagen klasker en i ansigtet med et fugtigt håndklæde, der stinker af våd hund før man indser, at man er  nødt til selv at gøre noget, hvis noget skal ændres. Jeg har indset, at venskab er noget af det mest dyrebare, du kan give et andet menneske, og det skal altså passes på og værnes om!
Jeg ved godt, at det ikke er nytår, men måske har jeg ikke brug for en særlig dato for at få lov til at forbedre mig og starte på en frisk. Jeg skal være en bedre veninde. Det er vi faktisk mange der skal! Lad os nu passe på hinanden, det fleste af os har altså brug for det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The importance of hobbies