Hej, og velkommen til min blog, Chapter 8. Tillad mig at introducere mig selv; mit navn er Ida. Jeg er født et sted i Vestjylland i de der start 90’ere, hvilket stadig holder mig i den unge halvdel af 20’erne, selvom jeg faktisk er ældgammel indeni.

I Juli 2016 rykkede jeg hele min hverdag op med rode og flyttede tilbage til Danmark efter næsten to år i Australien. Det er lang tid at leve på den anden side af jorden med fast parforhold, job, studie og rutiner. Dette er et nyt kapitel for mig, og jeg er dagligt lidt forundret over at jeg er, hvor jeg er, og har været igennem det jeg har.

Tiden er kommet til, at jeg skal etablere mig selv og min fremtid herhjemme i Danmark. Samtidig skal jeg forsøge at følge med i livet og følge mine drømme, som synes at fare afsted. Jeg er en massiv drømmer, hvoraf de fleste handler om at rejse – noget jeg har dyrket meget intenst de seneste år af mit liv. Det stopper nok aldrig. Derudover er jeg en feminin pige, med hang til shopping, samt pæne ting og dimser. Og så elsker jeg gode snakke om livet generelt (jeg sagde jo jeg er ældgammel indeni).

Chapter 8 er blevet mit frirum, hvor jeg kan bearbejde mine tanker og oplevelser. Jeg er fast besluttet på, at disse år og dette kapitel i mit liv, må være nogle af de vigtigste i mit liv og for min fremtid – og her fungerer bloggen som en fantastisk platform for tanketerapi, bearbejdning og overvejelser.