Før man ved af det...

Stille efter storm

Jeg har brug for stilhed i aften. Det er en stor del af livet som introvert, at man har brug for alenetid, hvor der kan tænkes, tankes op, forberedes. Den sidste uge har været vild – på den gode måde. Og i morgen starter jeg et nyt kapitel, på et nyt arbejde, i min nye by. AAARRGH!

Jeg føler mig utrolig heldig, mens jeg sidder her i stilheden. Tænk, at det er gået så “smurt” og jeg nu sidder på Østerbro, i en lejlighed, som nu også er min, og med start på det, der bedst kan beskrives som drømmejobbet, i morgen. Det er for vildt. Det er et drømmescenarie! Men når jeg lige tænker mig om, synes jeg også det er velfortjent. Jeg skal sgu ikke have det dårligt over, det går mig godt. Guderne skal vide, at 2016 har været svær nok i forvejen. Det er ikke særligt jydeagtigt, men jeg kan sgu godt unde mig selv denne medgang. At jeg får én gang skyld ikke enten er ulykkelig, forvirret eller kørt død i min hverdag. And who knows how long this will last (dén indstilling er til gengæld MEGET jydeagtig).

Jeg kom herover til hovedstaden fra det gode Jylland for 9 dage siden. Og har haft fuld drøn på hver eneste dag. Det har været sjovt, jovist, det har det. Men jeg har også kunnet mærke allerede for 4 dage siden, at min krop er ved at sige fra. Fra overfor overstimulering, for mange planer, for lidt alenetid. Dét har jeg altså brug for. At tanke op, helt selv. Min krop reagerer ved at blive forkølet, mit hoved svimmel og min lunte kort. Det har jeg hverken lyst til at byde mig selv eller andre.
Så her ‘efter stormen’ har jeg virkelig bare brug for ro. Inden hverdagsræset og den ‘nye storm’ starter i morgen. Jeg er meget spændt og helt klar på, at nu starter en ny hverdag. Og efter i aften kan den bare komme an!

 

IMG_1672

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før man ved af det...