Bryd tabuet #1

Public Service #2

file-20160828T19-33-17
Jeg synes, det var mega skægt at lave min første Public Service sidst om billige flybilletter til London. Så mens Beyoncés girlpower album ‘Lemonade’ kører fra Youtube, sad jeg og fik lyst til at prøve igen – denne gang med noget totalt tøset; nemlig neglelak!

Vi snakker om Maybelline’s Color Show 60 Seconds, der koster – hold nu fast – 29,95kr!

Jeg anbefaler ikke denne superlak, fordi den er billig (jo, jo, også derfor), men fordi mine negle aldrig i mine dage har været iført så hårdfør, slidfast og pæn en lak. No kidding! Gå hjem og vug, Chanel, Essie og Opi. You’ve got nothing on this one.
Dette vidunder påviser i den grad min påstand om, at dyre neglelakker ikke nødvendigvis er bedre eller mere holdbare. De gange jeg har brugt disse Maybelline lakker har de holdt 1-2 uger (!) uden de skaller. Det kan mine Essie lakker slet ikke hamle op med – det er typisk en fesen 1-2 dages forestilling, før jeg må fjerne det af flovhed.
Jeg lægger altid neglelak i to lag og har hverken brugt mine hænder mindre eller passet specielt meget på, hvad jeg lavede, mens Maybelline lakkerne dekorerede mine negle.

Jeg har aldrig før været så imponeret over en neglelak som disse – end ikke et lag top coat har været nødvendigt for at få ugers holdbarhed. Lakken i sig selv er ret tyk i det, hvilket jeg godt kan lide; den er nem at styre, når den påføres, og det størkner lynhurtigt (okay jeg ville stadig ikke stikke mine nylakerede hænder i lommerne efter 60 sekunder, but you know what I mean). Jeg synes godt at børsten man påfører med kunne være lidt mere fleksibel, men det er stadig utrolig let at holde styr på, og det er ikke en neglelak, der ender ud over det hele.

Jeg har selv lakken Sidewalk Strut, nr.328 (øverst til højre på billedet), som er en smuk grå farve med lilla undertoner og Downtown Red, nr.352 (nederst til højre), som er en dyb, eksklusiv udseende rød farve, der er SÅ god til efterår og vinter. Og tæer.
Find Sidewalk Strut her og find Downtown Red her.

Maybelline Color Show 60 Seconds kan købes i Matas både online (her) og i butikkerne. Jeg har også fundet dem hos Nicehair (her), men husk, at der muligvis kommer fragt oveni, hvis de bestilles online.

Jeg håber dette tip falder i god smag! Og lad os alle gå efteråret i møde med smukke, farvede negle 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryd tabuet #1