Kan vi ikke bare tage den på messenger?

Public Service #1

ec31a88c2d13f54ef6883d221c6d7864
Billede herfra.

Kunne det her ikke godt være et tilbagevendende fænomen? Nu bruger jeg jo en del tid på at søge på forskellige deals og tilbud online. Og jeg benytter mig måske selv af dem omkring 10-20% af de gange jeg finder noget exceptionelt. Det er da en skam!
Hvor mange flybilletter, billige sko, rabatkoder og tilbud på smykker kunne gode mennesker ikke få del af, hvis jeg nu delte lidt ud, når jeg stødte på dem?

Der er brug for mere god karma rundt omkring, og det vil jeg ærlig talt gerne være med til at bidrage med.
Så here goes, min første public service:

Lige nu kører Ryan Air EXCEPTIONELLE gode priser på fly til London (min yndlingsby!). De findes helt nede på 67kr for én afgang, og det er jo nærmest uhørt. Jeg finder dem på Momondo, som klart er den bedste og mest overskuelige hjemmeside for fly og rejser.
Jeg har selv benyttet mig af disse ufattelig billige priser, og betalt 146kr for én retur billet København-London fra D.11-18 Oktober.

De billige billetter er at finde med start D.6 september og helt frem til lige før jul.

Tag for eksempel af sted på forlænget weekend i November, torsdag D.10/11 til tirsdag D.15/11 for 146kr.

Søgningen finder I her.

Ryanair har stadig en del afgange at vælge i mellem, så vælger man at flyve torsdag aften og igen tirsdag morgen, er det altså kun 2,5 dag, man mister på arbejde/studie.

Prøv selv at søg jer frem til de bedste datoer for jer. Selvom man bliver nødt til at holde det i weekenden, er det stadig ret billigt. Flyv for eksempelvis Fredag d.28 Oktober og returner Mandag d.31 Oktober for 253kr.
Find søgningen her.

Efter Nytår stiger prisen lidt, men jeg har fundet retur billetter helt nede på 192kr, så her kan alle stadig være med.

TIP: Flyv om tirsdagen så vidt muligt. Det er suverænt den billigste dag, så forsøg gerne at lægge mindst én flyvning der. Næst efter tirsdag er Ryanair også billig om torsdagen, og du kan være heldig at finde gode billetter lørdag også. De dyreste priser finder du altid fredag og søndag.

God karma og god rejseglæde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan vi ikke bare tage den på messenger?