Bryd tabuet #2

Bryd tabuet #3

Del 1 af Bryd Tabuet kan læses her, og del 2 her.

Mange tænker sikkert, at hvis alkohol og koffein er noget jeg holder mig fra, så burde sukker også være et no go.

OM det burde!

Sukker har præcis samme indvirkning på blodet og hjerterytmen som koffein har. Men hvor du finder koffein i kaffe, the, energidrikke med mere, så findes sukker jo i en millard flere mad- og drikkevarer. Sukker er et naturligt stof, kroppen selvfølgelig ikke har godt af at få for meget af, men som stadig findes i mange fødevarer. Det er vildt svært at undgå! Og det vil jeg rent faktisk heller ikke.
Jeg har ikke lyst til at leve et liv, hvor jeg afholder mig fra mange nydelser i tilfælde af, at jeg muligvis oplever angst. Det ér livet sgu da for kort til. Og jeg har også både drukket Cola Zero og masser af the de sidste par måneder. I am such a rebel! Kaffe har jeg dog holdt mig fra siden maj, og det har jeg det ganske fint med.

Jeg prøver meget ikke at være fanatisk.
Efter jeg er kommet hjem til Danmark og bo igen, kan jeg mærke, at min tankegang omkring alkohol og kaffe er blødnet lidt op. Det er godt at være striks og ikke byde sin krop, noget der udsætter den for unøndige reaktioner, men jeg har det samtidig også sådan, at skulle jeg sidde en aften med nogle venner og få lyst til et glas vin – jamen så er der ikke noget, der skal holde mig tilbage!
Tryghed er alfa og omega i denne sammenhæng, og hvis jeg har det godt i øjeblikket, og føler mig parat og selvsikker, jamen så behøver jeg slet ikke overveje et angstanfald som en mulighed.
Det handler om succesoplevelser. Nu har jeg længe gået og haft det rigtig godt med at holde mig fra kaffe og alkohol og været tryg i det, men skifter det en dag, så vil jeg med glæde byde det velkommen i mit liv igen – selvfølgelig med måde 🙂

Jeg håber der er forståelse for det tabu jeg her tager op. Jeg synes ikke det er det nemmeste at være åben omkring, men lige netop derfor er jeg nødt til det. På et tidspunkt bliver man også nødt til at indse, at folk der ikke har forståelse for ens valg, nok heller ikke hører til i ens liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryd tabuet #2